Szeretettel köszöntöm meseszerető Látogatóimat!

Gyerekkorom óta írok meséket. Pályázatok útján eddig már megjelent néhány mesém nyomtatásban ( A békakirály kérése; A bölcs királyfi; A szegénylegény, az ördög meg a krumpli; Manolo, az utolsó jegesmedve; Pablo, a szürke manó). Szeretném, ha minél több családhoz eljutnának a meséim, és a kisgyerekek örömmel hallgatnák. A Mesesarok honlap e célból született meg.

Az oldalon olvashattok tündérmeséket, amelyek közül a legtöbbet már sok évvel ezelőtt vetettem papírra. Előre bocsátom, hogy akad közöttük jó néhány hosszabb mese, amiket én magam nem szerettem volna lerövidíteni, de természetesen mindenki kedve szerint faraghat belőle az esti mesélés során. Meseregényt is olvashattok az oldalon. Az Artúr és a bolygóközi világok egy bolondos, fantasztikus történet.

A gyermekneveléssel kapcsolatos írásokat, mint pedagógus írtam, remélem, hogy hasznos gondolatokat találnak a szülők benne.

A Mesesarok folyamatosan bővül újabb mesékkel, főként híres meseírók meséivel, melyek közül igyekszem a kevésbé ismerteket is összegyűjteni.

Minden észrevételt szívesen fogadok.

Bízom benne, hogy gyakran visszalátogattok majd!

Kellemes meseolvasást és mesélést kívánok Kicsiknek és Nagyoknak!

JN


A Mesesarok összes meséje saját szellemi tulajdon, beleértve a fordításokat is, és szerzői jogvédelem alatt áll! Tilos a felhasználásuk a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül!

Elérhetőség: mesesarokmesek@gmail.com